Paketimi i Orizit & Makaronave

  • 003
  • 004
  • 005
  • 006

Per makarona dhe oriz. Ky eshte nje nga prodhimet standarte te fabrikes tone ku perdoret OPP+CPP e laminuar. Ky lloj materiali siguron nje ambalazhim te sigurte dhe lejon produktin te jete i dukshem nepermjet qeses.

Paketime industriale

Profili Kompanise

05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
16 Nentor 2013

Kontakte

   

AL-MAR sh.p.k.
Autostrada Durres-Tirane, Km2.
Durres, Albania

E: sales@almar.al
M: +355 692031702

© 2021 Al-Mar sh.p.k.. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio