Paketime per Kafe

  • 043
  • 044
  • 045
  • 046
  • 047
  • 048
  • 049
  • 050
  • 056
  • 057

Foglio alumini per kafe. Ky lloj materiali perdoret me foglio dy deri ne tre shtresa, kjo varet edhe nga lloji i produktit. Kjo krijon nje siguri per mallin e ambalazhuar si dhe ka nje pamje metalizat e cila i jep dimension ngjyrave te printuara.

Paketime industriale

Profili Kompanise

05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
16 Nentor 2013

Kontakte

   

AL-MAR sh.p.k.
Autostrada Durres-Tirane, Km2.
Durres, Albania

E: sales@almar.al
M: +355 692031702

© 2021 Al-Mar sh.p.k.. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio