Paketimi i Sheqer, Miell, Niseshte & Pluhura te tjere

  • 007
  • 008
  • 009
  • 010
  • 0111
  • 0112
  • 0122
  • 026
  • 027
  • 028

Midis produkteve te letres kemi nje varietet te madh si miell, sheqer, niseshte, fasule, buke ,fast food etj. Per kete arsye ne ofrojme lloje te ndryshme letre te cilat variojne ne trashesi dhe cilesi dhe porozitet, qe te mund te zgjedhim ambalazhin perfekt per produktin tuaj. Realizojme zarfe te ndryshme nga 0.5 kg deri ne 5 kg.

Paketime industriale

Profili Kompanise

05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
05 Shtator 2014
16 Nentor 2013

Kontakte

   

AL-MAR sh.p.k.
Autostrada Durres-Tirane, Km2.
Durres, Albania

E: sales@almar.al
M: +355 692031702

© 2021 Al-Mar sh.p.k.. All Rights Reserved. Designed By Oxygen Web Studio